Λουκιανός Μιχάλης

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Μιχάλης Λουκιανός
Σπούδασε στο Νομικό Τμήμα του Πανεπι­στη­μίου Αθη­νών και γραφικές τέχνες, ει­κο­νο­γράφηση και κινούμενο σχέδιο στα Newham Community College και Middlesex University of London.
Έργα του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Μαμούθ, Παραπέντε, Αντί, Γαιόραμα. και στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Τα Νέα» και «Ισοτιμία». Έχει εικονογραφήσει ιστορικές ανα­παραστάσεις για τα περιοδικά Στρατιωτική Ιστορία, Ιστορικά Θέματα και Corpus. Εργάστηκε ως animator στα στούντιο Ulimation, Αrtoon, Magikon και Conceptum. Εργάστηκε ως art director-visualizer στο τμήμα έκδοσης πολυμεσικών εφαρμογών των εκδόσεων «Kαστανιώτη». Συνεργάστηκε με το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Ακρόπολης, το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» και την ΕΡΤ-1. Από το 2012 ασχολείται κυρίως με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου συνεργαζόμενος με τις εκδόσεις «Άγκυρα» και τον αγγλικό εκδοτικό οίκο «Hamilton».
Έχει λάβει μέρος στην έκθεση της 2ης Μπιενάλε και σε άλλες εκθέσεις στην Αγγλία και την Ελλάδα. Έχει συμμετάσχει στο «Διεθνές Φεστιβάλ Animation» του Κάρντιφ με το φιλμ Voodoo Democracy. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας.
mloukianos@gmail.com

-10%
Εξαντλημένο

Λουκιανός Μιχάλης

Original price was: 3,79 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 3,42 €. με ΦΠΑ